Den Eames Chair Review du har brug for at læse

Det er ligegyldigt, hvilket produkt du køber, det er vigtigt at gennemgå anmeldelserne, før du foretager et køb. Charles Eames er en stor favorit af mine, så jeg besluttede at gennemgå Eames stol til at dele min viden. Før vi kommer ind i Evenflo Taff stol anmeldelse, en kort historie om Charles Eames.

Alle kender navnet Charles Eames. Amerikanske møbler opfinder Charles Eames gjort betydelige bidrag til design, fremstilling og design af møbler såsom krydsfiner, margarita glas, radioer, og Eames møbler. Hvis du vil vide mere om Charles Eames ‘bidrag til møbeldesign, kan du gøre nogle Internet forskning. Før han blev møbelsnedker, hvad gjorde han så? Han havde grader i maskinteknik og naturgummi Manufacturing. I sin fritid designede han riffelkasser og motorventiler til Packard.

I 1950 flyttede Eames til Paris for at blive en del af et møbelfirma i Italiens designteam. Eames var ansvarlig for at designe senge, borde, handsker rum, briller og den berømte klaver i 1950. Familiens virksomhedsejer betalte ham smukt for sine bidrag. Han var en vigtig influencer i designet af mange produkter, herunder Margaritaville cocktailglas og Evenflo Taff stole.

Willyoland i New York opfandt Margaritaville cocktailglas. Willy Roland, barens ejer, bemærkede, at folk bragte deres drikkeglas til baren. Han undrede sig over hvorfor. Han ønskede at skabe noget unikt for sine kunder, der ville være et stort hit med dem. Hans chef elskede sin idé og anbefalede, at han skabte Margaritaville briller.

Margaritavilles drikkeglas er elegante og moderne med et twist på traditionelle former. Margaritaville drikkeglas ligner tørretumblere og har en lille lighed med det europæiske margaritaglas. Glassets tekstur og åbningsmekanisme ligner meget margaritaen. Glassets farve er en dejlig blanding af lyse sølv og gennemskinnelig maling. Selv om det tjener et funktionelt formål, hætten ser godt hængt på knoppen.

Disse briller kan holde 17 ounce væske og er nøjagtige inden for en grad. Disse briller er unikke, fordi de kan holde både varme og kolde drikke. Varmen denaturerer hurtigt væsken i glasset og fordamper den derefter i luften. Indersiden forbliver varm, mens ydersiden køler. Denne effekt opnås ved formen af glasset, som maksimerer nydelse.

Evenflo Taff store top cabriolet autostole er perfekte til babyer i alderen 8-12 måneder. Det aftagelige selesystem giver dig mulighed for at omdanne spædbarnssædet til et selesæde med høj ryg til babyer over 40 pund. Evenflo Taff er let og nem at installere, så den passer perfekt til din bil.

Disse bilsæder er nemme at stable på kun 5 pounds. Du kan også fjerne sædepuden. Du kan nemt rengøre puden regelmæssigt, så den forbliver på plads. Du kan også finde matchende kopholdere vedhæftede filer og ske puder.

Et andet innovativt autostolsprodukt er Evenflo Big Kid booster. Selestolen kan vokse med dit barn og kan omdannes til en backless booster stol, der kan rumme børn mellem 22-40 pounds. Avanceret stadie.

Det omfatter:

o Fem-punkts sele med flydende HUGS system.o Aftagelig selesystem, der låser på plads.o Et-trins højdejustering.o EZ Access selejustering system.o Størrelsen af hjulene.

Sikkerhed

Denne autostol er et godt valg, hvis du er bekymret for sikkerheden. Evenflo Tribute V Cabriolet autostol opfylder eller overstiger føderale sikkerhedsstandarder. Det er et populært valg blandt amerikanske forbrugere, hvor mange af dets funktioner viser sig at være et hit. Her er nogle ting, du skal overveje, før du foretager et køb:

o Hvilken højdejustering er tilgængelig for Evenflo Tributes V Cabriolet autostole?

Det er udtalelser fra forældre over hele landet om autostolen.

“Mit barn er sikkert og behageligt”

Skriv kommentar