Et yderligere sæt af fejl mænd gør med kvinder

Enhver mand ønsker at få sin kone i seng så hurtigt som muligt. Men selv om de får hende i seng, oplever de ofte, at de ikke har fundet indre fred. Her begår mange mænd fejl.

I det øjeblik en mand møder en kvinde, han er interesseret i, skifter hans hjerne til ‘at falde for kærlighed’ mode. Han har nu en betydelig fordel.

Et eksempel er, når du først går ud på en middag dato til en pige. Du føler, at du er den rigtige for hende indeni. Du begynder at tale mere, og tiltrækningen vokser. Måske sidstnævnte (tiltrækning af at være “Chef Savage” i dit køkken) fører til sex senere i dit forhold.

Så går det galt. Din hjerne bliver ængstelig, bange for resultatet, og skræmmende. Med andre ord: din hjerne skaber måder at forhindre dig i at ‘forelske sig’ med hende. Vores hjerne advarer konstant om muligheden for, at vi kan komme til skade. Vær forsigtig…

Du kan altid finde andre løsninger. Du kan have denne kreative dialog i dit eget hoved. Her kan I begge forsikre hinanden om, at de er engagerede, fordi I elsker hinanden.

Men de fleste mennesker vil finde det vanskeligt, hvis bestemt umuligt at opretholde denne Askepot stil. Mænd vil ty til en række forskellige metoder for at undgå at blive forelsket: spille hårdt, tilbageholde sex og behandle hende som en diva.

Det er de fejl, jeg har lavet, og det råd, jeg gav til mænd i fortiden.

En fejl: At være negativ i din indre stemme

Det er muligt for en kvinde at lytte til din negative indre stemme om natten. Det er unødvendigt at fortælle en kvinde, at hun er fed, eller at du ikke er til rådighed til at hjælpe hende. Kvinder er tiltrukket af modne mænd. De beundrer deres selvtillid, modenhed og rollemodel holdninger. I stedet for at være en idiot for hende, er det bedre at være åben over for hende.

#2: Venter for meget på at få sex

Hvis du ikke vil have hende til at løbe væk som en lille pige efter at være blevet forelsket i og for dig, så vær ikke genert over at få tingene opvarmet. Det er okay at være lidt flov. Gode seksuelle oplevelser skal opleves på det rigtige tidspunkt: i sengen, i stuen, på vejen, på stranden eller i pubben.

Ingen idé om, hvor du står, er en fejl #3

Dette er en almindelig begivenhed i ‘Nice Guys, hvor mænd siger ting som “Jeg ved ikke rigtig, hvad du vil have fra mig”, men så fortsætter de. Fyre vil gøre alt for at behage en pige, herunder at fortælle hende utallige smigrende og frække historier i et forsøg på at opbygge tiltrækning.

Du er nødt til at indse, at kvinder bliver mere irriteret over dine handlinger og vil begynde at tro, at du ikke ved, hvad du laver. Du kan ikke holde op med at se tilbage på fortiden, såsom det forhold, du havde sidst med din kæreste. For at komme i gang og tiltrække andre kvinder, du er nødt til at begynde at tænke over, hvad der virkelig betyder noget: The Present.

Fejl #4: Ikke beskæftiger sig effektivt med den usikkerhed, kvinder føler

Kvinder lider af meget mere usikkerhed end mænd. Dette gælder især, når man tænker på mængden af mediedækning og manglende selvtillid, at kvinder har. Men du kan ikke tage hendes magt væk. Hvis du vil date en pige, er det vigtigt at være forberedt på udfordringerne ved at håndtere usikkerhed. Disse usikkerheder kan håndteres, hvis de ikke er det.

Mangler mærket # 5: Må ikke ‘klik med’ hende

Det er ingen hemmelighed, at online dating ikke er videnskab. Online dating er kompliceret på grund af så mange variabler, herunder etnicitet, kultur, alder og seksuelle præferencer.

Det er næsten som at søge ind på et job. Selvom du måske har et godt CV og en masse erfaring, er CV-forfattere ikke imponeret over dine personlige oplysninger.

Skriv kommentar