Gud ser tilbage

Mens jeg sidder her, tænker jeg på fremtiden og det onde, der kommer imod mig. Er det skræmmende at tænke på fremtiden? Da jeg voksede op, troede jeg, at du ville få det tilbage, du giver i form af unødige trængsler. Jeg har aldrig overvejet fordelene ved fred. De skal ikke bruges på mig, og de hjælper mig heller ikke med at komme over forhindringerne.

Selv om jeg er klar over, at jeg er blevet slået mange gange, fortsætter jeg med at gå, og du vil være der, indtil vi kommer dertil. Det er ikke så slemt at tro, at jeg har såret dig. Men når det kommer til min kerne, kan intet våben skade mig.

Mine tanker har altid fået mig til at konkludere, at den verden, jeg lever i, er uberettiget grusom og fuld af dovne bevægelser. Det ser ud til, at vores fælles afhandlinger aldrig vil holde op med at flyde, hvis vi bare ser på hinanden. I længst tid var jeg forfærdet over tanken om, at jeg nogensinde ville blive den samme. Det er så trist, når der er så meget at fejre. Det er rigtigt, at tiderne ikke er bibelsk venlige. Men det er jeg ligeglad med. I sidste ende er det ordene, der betyder noget.

Martin Luther King’s kommentarer i sin bog Strength to Love give håb til de håbløse. “Når vi forstår verden, som den virkelig er, vil vi se til Jesus …. uanset hvor eller hvem vi kan være, det er, hvad han sagde. Luther Kings ord har været en af mine favoritter. For at være helt ærlig, troede jeg ikke, han var en profet. Citatet mindsker dog ikke manden. De budskaber, han forsøgte at formidle, er det, jeg beundrer mest ved Luther King. Selv om det ser ud til, at han mistede sin vej, er dette ikke det eneste, jeg beundrer ved ham. Han er stadig æret i dag, fordi han var en ydmyg mand med ringe magt, men hans ord ekko gennem århundreder. Jeg kan stadig huske hans ord, og jeg er sikker på, at jeg ikke var den eneste, der blev rørt af dem. Jeg ønsker ikke at være flov over at indrømme, at jeg ikke græde, da jeg hørte dem tale. Jeg vil ikke rense noget citat. Jeg forstår, at det ikke kan være til gavn for mig eller læseren, men jeg kunne have brudt loven ved at citere det. Dette er ikke en påstand om, at jeg ønsker at tage æren eller anerkende en andens arbejde, men det er et tegn på, at vi eksisterer i denne verden.

Det er ikke kønt, men jeg kan se Guds øjne, mens han ser på mig. Hans ord er sandfærdigt, og han er forfatteren vores liv, så vi kan se, at hans hånd er på vores enhver handling. Han vil holde øje med os, når vi falder. Det er bedre at lære den virkelige lektie end at få en flok hvalp hunde og derefter køre. Hans herlighed kan ses i det arbejde, vi gør, dem, der har de større budskaber. Han vil arbejde gennem alle, der har ordene i deres hjerter, stræber efter at nå det mål, der en dag vil erobre verden.

Når vi tænker på den afgørende overgang, at vi er vidne til, James 1:22-25 alarmer.

22 Vær doers af ordet og ikke lyttere, eller du vil bedrage dig selv. 23. 22 Lad jer ikke narre, mine elskede brødre. 24. De erklærede at være kloge og blev tåber. 25. 25.

Vi vil blive kaldt dumme og lo ad i fremtiden.

Der er ingen forskel på intelligens og intelligens. Hvis vi accepterer, at der er meget lidt mellem intelligens og smartness, bør vi ikke blive overrasket over at finde den samme situation i livet for Guds børn.

Kære himmelske Fader, når vi tænker på vores liv, skal du huske Jesu ord “Mine får hører mig og følger mig” samt det mere kraftfulde citat “Følg mig for tusind år siden, og jeg vil vende tilbage!” Lad os “følge” ham i lydighed og ikke vores egne veje. Som sangen siger, lad os »følge ham hele vores liv, huske hans røst, og hvad han gør«.

Skriv kommentar