Hjem Equity Points

Du bør shoppe rundt og fuldt ud at forstå vilkårene for enhver ansvarlig lånerente, du finder.

Hjem Equity Points

Du kan få en ansvarlig lånekapital til lave renter ved at tilføje hjemmets værdi til lånet. Dette kaldes et hjem egenkapital punkt. Du kan beregne dit hjem egenkapital punkt ved at trække det skyldige beløb på din eksisterende realkreditlån (r), og gange dette med,50/,5%. Beregningen af den rente, du tidligere havde, blev udført ved at gange alle tidligere tal med 1,00%. Hvis du sælger dit hjem for $ 150.000, men skylder $ 30.000 i afdrag på realkreditlån, så vil du få et hjem egenkapital punkt (30).

Du kan stadig gøre en masse penge, hvis du tilføjer dit hjem værdi eller mindre dit realkreditlån (r) til dit realkreditlån og tilbyde det til långiver til en rate.80, hvilket er 80% af din egenkapital.

Dette skaber større risiko for dit hjem. Hvis du låner på ejendommens værdi, vil det reducere i forhold til den noterede rente. Du kommer også til at betale mere.

Selv om det kan virke som en masse risiko, er det det værd, hvis penge sats i dit hjem er betydeligt lavere.

Grænse for egenkapital i hjemmet

Mange hjem egenkapital produkter har, hvad der er kendt som hjem egenkapital grænse. Dette er det maksimale beløb, som dit hjem kan låne til dig for et lån. Det kunne være alt fra femoghalvfjerds til firs fem procent af værdien af dit hjem, afhængigt af hvilket lån du vælger.

Vælg den grænse, der tilbyder dig den højeste hjem egenkapital sats. Dette kan gøres online ved blot at kalde en långiver for hjem lånekapital til at forhøre sig om hjem lånekapital.

Når du har fået det maksimale beløb dit hjem er i stand til at låne dig, slappe af og lad pengene komme hjem. Du kan hæve kontanter på daglig, bi-ugentlig eller månedlig basis, indtil du beslutter dig for at refinansiere eller til at sælge dit hjem for at tilbagebetale lånet.

Home lånekapital eller hjem egenkapital kreditlinjer er en fantastisk måde at låne penge til lave renter og med lav tilbagebetaling vilkår. Disse lån er pålidelige og kan bruges til at rejse store mængder af penge, der ellers kan vise sig vanskeligt at rejse ved hjælp af andre kilder.

Hver långiver og enhver mægler, der tilbyder hjem lånekapital er forskellige. Sammenlign priser og vilkår for at finde den bedste aftale. Husk dog, at dagens satser kan være meget lav, så hvis du har nok hjem egenkapital, nu er det bedste tidspunkt for dig at få pengene.

Skriv kommentar