Hvordan definerer du succes i musik?

Ty spurgte mig i dag et spørgsmål, der fik min mening. Hvad er succes i musikbranchen? Hvor ligger grænsen? Jeg har også tilføjet til min definition en følelse af, at jeg tror er udbredt blandt musikere og musikproducenter. Det hedder, at hvis dit liv ikke omfatter at nå nye markeder og levere håndgribelige resultater, så er du ikke lever det godt. Det er jeg helt enig i. Men du skal huske, at du også bygger et brand. Det er alt sammen immaterielle værdier. Branding og image er nøglen til succes i musikbranchen.

To ting er afgørende at tænke hurtigt. Hvad er dine motivationer for at komme ind i musikbranchen? Der er mange mennesker gør et stort stykke arbejde i musikbranchen. Jeg opfordrer Dem til at holde øje med dem, der har succes. Når du gør det, vil store ting ske. Er det stadig dit mål? Hvis du stadig tænker på dette mål, er branding og image afgørende for din succes.

Jeg tror, at penge forvaltning og investeringer er et stort problem for mange af jer. Mange mennesker mangler den finansielle disciplin og penge forvaltning færdigheder til at skabe en musikkarriere uden støtte fra andre. Det er, hvad jeg tror. Det er både en af de sværeste og vigtigste ting at gøre. Det er derfor, jeg bliver så frustreret, når folk ignorerer råd fra andre og ikke investerer i sig selv. Lad mig stille dig et spørgsmål. Er du villig til at sætte dine penge ind i dig selv? Kan du gøre $ 100k om måneden, men ikke sætte det ind i din musikalske karriere? Det er udfordringen. For at leve det liv, du ønsker, er det vigtigt at have mindst $ 100k i lommen. Du er der ikke endnu. Når jeg taler med folk yngre end mig om en karriere inden for musik, understreger jeg dette. Du lever fra måned til måned, og hver dag arbejder du på det. Tessie ønsker at være en Texas cowgirl, mens Jermaine ønsker at være en jern magnolia. Du kæmper med regninger og bekymre sig om, hvorvidt du har penge nok til at kvart-stick af hår gel. Du er ikke i trængsel og travlhed fase af dit liv. Du er mor, husmor, og du prøver at stifte familie. Det er ikke glamourøst. Nogle gange er det ikke glamourøst.

Musikere lever ikke en livsstil på fuld tid. Det er svært at være musiker og stadig overleve. Det stadig giver mig kuldegysninger at lytte til optagelserne af min favorit sanger. Nogle gange har jeg brug for at høre sangen igen og igen for at minde mig om, at jeg gør dette for min kærlighed. Det er en velsignelse at have været i stand til at nyde musikken fra inspirerende sangere. Som ung ville din yndlingssangers musik have givet dig nok motivation til at få dit liv i gang. Det er sandsynligt, at du har idoler, der har påvirket og inspireret dig, men du har stadig ikke nået deres fulde potentiale. Det er en chance for at lære en masse om dem.

Jeg har et sidste ord at sige om musikbranchen. Netværk er mere effektiv end at købe. Det er lettere at følge en person, der er interesseret end dig. Giv aldrig op og vær vedholdende. Overvej en ven eller slægtning, og overvej, hvordan du ser på dem. Hvordan får det dig til at føle? Hvis hun virkelig elsker nogen, det er den slags ord en pige vil bruge. Hver musiker bør gøre det til en prioritet at netværke og møde nye mennesker hver dag. Men cd’er kan også købes. Det er værd at drage fordel af. Brug den til at opbygge dit netværk. Lær folk i branchen at kende. Mød folk, der kan have forbindelser til de rigtige mennesker. Når du køber og sælger cd’er, kan du blive overrasket over, hvordan din musik udvikler sig.

Skriv kommentar