Las Vegas

Las Vegas ligger i Great Smoky Mountains. Det er kun en kort afstand fra Californien frynser. Det blev kendt som “Sin City”, men er forblevet et venligt, indbydende sted, der byder folk fra alle hjørner af kloden velkommen.

Las Vegas kan kaldes mange ting, herunder “rattman”, “sin-city”, men det vigtigste træk, der trækker folk til det er Mohave-ørkenens reflekterende, gyldne sand. Las Vegas’s dage og aftener er altid varme og solrige takket være den 11-mile-lange anløbsbro, som falder kraftigt på lige over 100degF (38degC).

Las Vegas er hjemsted for mange store golfbaner samt tennisbaner. Det er også hjemsted for mange store kasinoer. Der er også mange fine restauranter, der serverer en bred vifte af internationale og lokale retter. Air tour flightinsasa er i stand til at tage dig hele vejen op til West Rim of Grand Canyon.

De berømte co-ed resorts ligger i Las Vegas. Hver enkelt er fantastisk i arkitektur og har beroligende indretning. De er det perfekte supplement til et forfriskende glas vin. Cordis Hotels nær Lake Meadfor eksempel er en af de mest eksklusive resorts. De tilbyder den bedste oplevelse af ethvert hotel rundt om i verden.

Besøgende kan nyde søerne og udendørs rekreation i løbet af dagen uden at bekymre sig om duty free træthed. Flyv måltider fra South Rim til West Rim of Grand Canyon. Du kan se mange rutefly. Mest populære er ruteflyvninger til West Rim og taxaer fra og til South RimSafe Airplane Tours.

Der er flere ture, der kan skræddersys til alles oplevelsesniveau. FlightSafety’s South Rim Air Tour fra West Rim To the South Rim giver den bedste kombination af eventyr og sightseeing. Den ultimative luksus tilbydes også af Adventure rat ture for mere erfarne brugere. Alle ture drager fordel af Colorados mest beundrede flod for en betagende udsigt over floden og landskabet.

enbergs Bluff

Nøgle Largo til Park

Key Largo ligger lige uden for Page nær nationalparkens indgang. Det er kendt som “Key West of America”, og tilbyder mange muligheder for at udforske den unikke undervandspark, der huser over 100.000 havdyr, herunder hajer og barracuda. Du vil være den første til at se Underwater Exploration Center. Tør 2 Flyv udendørs oplevelse. Bliv spændt fast i en lille ubåd og ned til den travlealkha. Fordi du er under vandet, vil rejsen være mere. Du vil ikke kun se undervandslivet, men også fantastiske koralrev.

Du skal også besøge den arkæologiske park, mens du udforsker øen. Parken ligger lige østpå fra Page’s centrum. Det er dog ikke gratis. Der er mange steder at besøge i parken som Legend Family logi, som er en spøgelsesby og en Brandywine Revival stil afvikling. Den livlige nationspool ligger også i nærheden.

Page, Florida

Page er et glimrende valg for ting at se og gøre i Florida. Denne lille by er hjertet og sjælen i Florida Keys. Du vil finde masser af gode restauranter og natteliv her. Hver dag er langsom, og folk er meget afslappede. Der er mange butikker og restauranter.

Der er gode indkøb på side. Du kan bare gå rundt og shoppe på stranden. Page har mange boliger, der passer til dine behov. Du vil finde en bred vifte af hoteller i denne region, fra luksus til budget hoteller for familier og par til high-end hoteller for de rige. Priserne varierer afhængigt af, hvor længe du bliver. Luksuriøse hoteller vil tilbyde mere privatliv og rummelighed, hvilket kan gøre det meget mere afslappende.

Florida Keys har mange gode muligheder. Dette er det perfekte sted at tage hen, hvis du ønsker at have en aktiv ferie.

Skriv kommentar