Sammenligning af udlån til åopr./min.

Det vigtigste at gennemgå er ÅOP eller årlige procentsatser. ÅOP tager hensyn til alle gebyrer, det udelukker dem ikke. For eksempel, hvis din årlige procentsats er 13,25%, og din månedlige betaling er $ hjertelig 6,25 %, er det samlede beløb, du betaler i renter, lidt mere end beløbet for den kredit, du låner penge til. ÅOP skærer ikke kun i halvdelen af ÅOP, men også størrelsen af de renter, der betales på lånet. Men du behøver ikke kun se på ÅOP at afgøre, om du kan kvalificere sig til lånet. Tjek lånebetingelserne. De fleste gebyrer og omkostninger, selv de samlede omkostninger ved lånet, vil dukke op på en faldende ÅOP lån, som bruger den lavere sats til at udligne gebyrer og omkostninger og trækker nogle af pengene ud af låneaftalen til refinansiering lavere satser. Nedenfor er to eksempler på faldende ÅOP lån.

Eksempel 1a. Lav finance charge ÅOP er god og rejser besparelser.

Her er 100% finansiering til rådighed, men som altid, 100% finansiering sænker ÅOP. Denne låne vil koste $ / år. ÅOP [sats] er 13,25%.

Eksempel 1b. Høj finansieringsrate er ikke praktisk i disse dage.

Dette har en aktuel ÅOP på cametime56,96%.

Lånet har ingen omkostninger i de første tre år og ingen likviditetsgebyrer, selv om kapitalen akkumuleres som en kapitalfradragsomkostning.

Der er flere måder at pakke et lån. Brug af en økonomiberegner kan være ret præcis, men kun to eksempler er illustreret ovenfor. Dit lån og vilkårene for valget bør læses omhyggeligt for at afgøre, hvilken indpakning strategi er den bedste.

Andre vilkår, som du bør studere, er dem for lån i løbet af lånets løbetid, for en forlængelse af tid til at betale lånet eller for lavere månedlige betalinger for hver måned lånet er ubetalt. Hvis du ejer dit hjem, bør du læse omkostningerne ved lånet, når en procentdel sats er lav nok til at rejse besparelser. Dette beløb er normalt en månedlig pant betaling, der er mindre end den rente, du bliver opkrævet. Andre eksempler på omkostninger, du kan finde, omfatter lånegebyrer, lånerabatpoint, variable ÅOP’er, ballonbetalinger og point, som du bliver opkrævet for at refinansiere. Det vigtigste at forstå er, at i modsætning til de vilkår, der gælder for regelmæssige lån, som er sat i sten, kan du have frihed til at vælge den slags lån, du ønsker at have.

Hvis du er lån shopping, er det bedst at læse mere end én aftale, fordi der vil være variationer i vilkårene for lånene. Mange udtryk har andre vilkår, og hvis du er på udkig efter et lån dette er oplysninger, der bør fange din opmærksomhed.

Afslutningsvis er der mange ting at overveje i at sammenligne vilkårene for et lån. Fordelingen af vilkårene kan være meget forvirrende, men husk de er alt hvad du måske nødt til at sortere den måde, lånemarkedet fungerer.

Skriv kommentar