Antivirus supporttjenester: Hvad tænker du på?

Computervirus og anden malware forårsager mere skade på computerbrugere hver dag. Antivirussupporttjenester er vigtige for pc-brugere for at forhindre, at de bliver ofre for ondsindede softwareangreb. Online supporttjenester er den bedste måde at finde pålidelig og økonomisk overkommelig fjernelse af computervirus på. Du kan finde nogle gode anti-virus fjernelse tjenester nedenfor.

Det betyder ikke noget, hvis din computer er en ekspert eller novice bruger, bør du være bekendt med computervirus fjernelse teknikker for at forhindre online infektioner, der kan føre til død af din computer.

Har du lige downloadet en overbevisende navngivet stykke malware kaldet “ILOVEYOU” for nylig? Hvordan gled den forbi dine øjne?

Der er enkle måder at finde ud af, om du har problemer. Fortsæt med at læse for at finde sandheden.

Den ILOVEYOU malware, som navnet antyder, er rettet mod uskyldige ofre, der er på jagt efter romantik. Denne e-mail indeholder links til at omdirigere den til den ondsindede hjemmeside. Disse e-mails findes, hvis du undrede dig. Disse falske e-mails kan bagtales på fora, som om de er fra legitime organisationer som MSN, Yahoo Messenger og Hotmail. De fleste af disse e-mails er fra Kina ifølge min erfaring. Dette skyldes, at det er her, de dygtigste hackere er.

Det er sikkert at klikke på linket, hvis du modtager en e-mail, der ser ud til at være fra din bank eller kreditkortselskab. Selv hvis du er i et forhold online med nogen, du ikke kender godt, såsom et ældre ægtepar eller en bank, er det sikkert at klikke på linket.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan denne javascript vises på din computer, kan du blogge om det på ILOVEYOU site. Der finder du eksempler og viden, der kan hjælpe dig med at sikre, at dette sker.

Queeify.be viser dig computerens status og giver dig besked, når en eksekverbar fil begynder at køre. Det er en del af VX trojanske virus. Denne trojanske virus inficerer normalt computere i Kina og Rusland. Det kan dog også inficere computere i Vesten, især dem, der bruger Apache-servere. Det vil knytte sig til din computer og bruge Windows-browseren til at angribe den. Det vil vedhæfte sin ondsindede kode til dine dokumenter, og det kan endda slette filer.

Hakke computervirus er de samme ting som boot virus: Når det inficerer din computer det virker som om din computer er inficeret. Virussen kan ikke fjernes ved blot at slette eller deaktivere et program. Virussen lurer i dit operativsystem registreringsdatabasen, og derefter indlæser sig selv via hukommelse. Dette træsko din computers hukommelse. Virussen bruger hukommelse, der kun er tilgængelig for operativsystemet og andre programmer, når den kører.

Hackingcomputere er blevet mere populære i hver ny Windows-version eller mere specifikt i Internet Explorer. Anonym surfing er en måde at beskytte dit privatliv online.

Det er let at forstå løsningen. At forstå, hvad sporing er, og farerne ved at stole på din computer til Google vil hjælpe dig med at forstå problemet. Det første trin i at holde din computer sikker er at spore computerens IP-adresse.

Vi er alle ansvarlige voksne, der lever i et samfund, der tillader voksne at være så private, som de vil. Vi kan ikke lide at få at vide, hvad der kan eller ikke kan gøres med vores liv. Mange af os ønsker at undgå at få at vide, hvad vi ikke kan og ikke kan gøre online. Denne faktuelle situation og de mange former for online misbrug gør det klart, at vi ikke længere kan tolerere online rovdyr. Vi skal vedtage lovgivning, anvende teknologiløsninger og undgå bindende aftaler med overtrædere. Cyberjunk skaberen Douglas C. Smith sagde, at “Krig er fred.”

Skriv kommentar